Çok şeyi belirleyecek maç

Çok şeyi belirleyecek maç
Sarayönü Belediyespor, ligin 10'ncu haftasında birçok şeyi belirleyecek olan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Deplasmanda Isparta Davrazspor'a konuk olacak olan yeşil siyahlılar, 6 puanlık maçta kendi göbeğini kesecek.Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor, ligin 10'ncu haftasında birçok şeyi belirleyecek olan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Deplasmanda Isparta Davrazspor'a konuk olacak olan yeşil siyahlılar, 6 puanlık maçta kendi göbeğini kesecek.

Sarayönü Belediyespor, pazar günü puan puana eşit olduğu Isparta Davrazspor ile karşı karşıya gelecek. Karaman Belediyespor'u Karaman'da mağlup etmenin mutluluğuyla büyük moral depolayan temsilcimiz, Isparta'dan da puan veya puanlarla dönmek istiyor. 21 puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alan iki takımdan kazanan şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmış olacak. Beraberlik durumu ise lider Serik Belediyespor'a yarayacak. Öte yandan iki namağlup takımın karşılaşacağı mücadelenin sonucu büyük bir merak konusu.

Bir günlük aranın ardından bugün yeniden topbaşı yapacak olan Sarayönü Belediyespor, teknik ve taktik anlamda pazar günü oynanacak maça iyi şekilde hazırlanmak istiyor. Forvet Muhammet Özdemir'in cezasını bitirerek takıma dönmesinin ardından tekrar güçlenen hücum hattına pazar günü büyük iş düşecek. Öte yandan pazar günü sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Abdurrahman ve Mustafa Baştin gibi iki önemli oyuncunun, karşılaşmaya yetiştirilmesi ümit ediliyor.

Öte yandan çok büyük paralar harcayarak şampiyonluk için ciddi bir yatırım yapan Isparta Davrazspor, kendi evinde seyirci baskısını da kullanarak istediğini almak istiyor. Kadrosunun önemli oyuncularından Aydın Kuzu'nun cezalı olması, takım için büyük bir eksiklik anlamına geliyor.

Isparta Davrazspor bugüne kadar oynadığı 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Sarayönü Belediyespor gibi iç sahada 1, dış sahada iki beraberlik alan Isparta temsilcisinin mağlubiyeti bulunmuyor. Bu sezon toplam 24 gol kaydeden pembe yeşilliler kalesinde 8 gol gördü. Daha önce Sarayönü Belediyespor ile Isparta Davrazspor arasında oynanan karşılaşmalarda kazanan olmadı. Toplamda 4 kez karşılaşan takımlar bu maçların tamamından beraberlikle ayrıldı.