Çiftçilerle akşam toplantısı

Çiftçilerle akşam toplantısı
Sarayönü Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve mahalle çiftçileriyle düzenlenen istişare toplantıları yapılmaya devam ediyor.Son olarak Özkent mahallesinde 119 Şubat Çarşamba günü yapılan akşam...

Sarayönü Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve mahalle çiftçileriyle düzenlenen istişare toplantıları yapılmaya devam ediyor.

Son olarak Özkent mahallesinde 119 Şubat Çarşamba günü yapılan akşam toplantısına Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü TDA Şube Müdürü Fazlı Arıtürk, Sarayönü Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem, veteriner hekimler ve ziraat mühendisleri katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem mahalle toplantılarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar sayesinde üreticilerimize her konuda bilgi verebiliyoruz. Yeni uygulamalardan onları haberdar ediyoruz. Çiftçilerimiz yaşadığı sıkıntılar olursa bunlarla ilgileniyoruz. Sorularını cevaplandırıyoruz. Toplantılarımız çok verimli geçiyor.” dedi.

Ziraat Yüksek Mühendisi M. Nurullah Akdağ ise açıklamasında, “Bu tür toplantılar ile bakanlığımızla üreticilerimiz arasında bir koordinasyon sağlıyoruz. Bakanlığımızın belirlediği tarımsal hedeflerin üreticilerimize aktarılmasının sağlanması ve üreticilerimizin sorunlarının yerinde tespiti için bu uygulamaya büyük önem veriyoruz.” şeklinde konuştu.