Çiftçilere Çanakkale gezisi

Çiftçilere Çanakkale gezisi
Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı, Çanakkale Zaferi nin yıl dönümü dolayısıyla çiftçi ve delegeleri Çanakkale ve Bursa'ya götürdü.Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Fatih Karça, yaptığı açıklamada, 18 Mart Çanakkale...

Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı, Çanakkale Zaferi nin yıl dönümü dolayısıyla çiftçi ve delegeleri Çanakkale ve Bursa'ya götürdü.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Fatih Karça, yaptığı açıklamada, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Haftası nedeniyle, Çanakkale ruhunu yerinde yaşamak için gezi düzenlediklerini söyledi.

Toplam 84 kişilik bir kafile gönderdiklerini anlatan Karça, “Çanakkale Deniz Zaferi nin 102. yıldönümü nedeniyle ecdadımızı yâd etmek için çiftçilerimizi Çanakkale'ye gönderdik. Çanakkale ruhunu yerinde yaşayarak, destanın yazıldığı yeri ziyaret eden çiftçilerimiz Bursa'yı da gezdi. Çiftçilerimiz, bizim bu topraklarda rahatça yaşabilmemiz için canını veren şehitlerimizi, can verdikleri topraklarda ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyetimizi yaşatmak amacıyla, bize bu memleketi armağan eden,  Şehitlerimize tüm Sarayönü halkı ve çiftçisi adına şükranlarımı sunuyorum. Mekânları cennet olsun, Allah rahmet eylesin." Dedi.