CHP seçime gidiyor

CHP seçime gidiyor
Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatında 37’nci olağan genel kurul 18 Ocak 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Başkanlık seçimleri için mevcut başkan Bayram Yeşilkaya, Tahir Yıldız ve Yunus Çakır yarışacak....

Cumhuriyet Halk Partisi Sarayönü İlçe Teşkilatında 37’nci olağan genel kurul 18 Ocak 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Başkanlık seçimleri için mevcut başkan Bayram Yeşilkaya, Tahir Yıldız ve Yunus Çakır yarışacak. Üç listenin seçime katılacağı kongrede 3 yıllığına görev yapacak yeni başkan belirlenecek.

Sarayönü’nde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Cumartesi günü sandık başına gidecek. 37’nci olağan genel kurul ile ilçe teşkilatının yeni başkanı belirlenecek.

Genel kurulda başkan adayı olan üç ismin çekişmesi yaşanacak. Bayram Yeşilkaya, Tahir Yıldız ve Yunus Çakır’ın listelerinin oylanacağı seçimde partinin yani başkanı belirlenecek. Daha önce başkan adaylıklarını açıklayan Yunus Çakır ve Tahir Yıldız’ın ardından adaylığını açıklayan son isim mevcut başkan Bayram Yeşilkaya oldu. Bazı partililerin yoğun isteği ile yeniden aday olduğunu ifade eden Yeşilkaya, görev verilmesi durumunda üçüncü dönem başkanlığını yürütecek.

18 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 09:00’da yapılacak genel kurul, belirlenen gündem maddelerine göre gerçekleştirilecek.

Açılış ile başlayacak olan kongre saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan heyetinin belirlenmesi ile devam edecek. Yönetim kurulu faaliyetlerinin ve hesap raporlarının okunmasının ardından ibrası gerçekleştirilecek. Söz almak isteyen konuşmacıların konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından seçimlere geçilecek.

İlçe başkanı, ilçe yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile il delegelerinin seçimi yapılacak. Seçimlerinin tamamlanmasının ardından dilek ve temennilerle kongre sona erecek.