Çelik: ‘özveriyle mücadele ediyoruzâ€

Çelik: ‘özveriyle mücadele ediyoruzâ€
Sarayönü Belediyespor un elde ettiği son iki galibiyette attığı gollerle büyük pay sahibi olan başarılı hücum oyuncusu Erkan Çelik, değerlendirmelerde bulundu. Tüm takım arkadaşlarının özveriyle mücadele ettiğini anlatan...

Sarayönü Belediyespor un elde ettiği son iki galibiyette attığı gollerle büyük pay sahibi olan başarılı hücum oyuncusu Erkan Çelik, değerlendirmelerde bulundu. Tüm takım arkadaşlarının özveriyle mücadele ettiğini anlatan Erkan, kendileri gibi oynadıklarında yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi.

Konyaaltı Belediyespor karşısında sergiledikleri oyun için özeleştiride bulunan Erkan Çelik, “Bay haftasından döndüğümüz için üzerimizde bir ağırlık vardı. Bu genelde her takıma olur. Takım geneli olarak istediklerimizi çok fazla sahaya yansıtamadık ama çok şükür istediğimiz 3 puanı aldık” dedi.

“Fırsatı iyi değerlendirdik”

Akşehirspor un bay haftasında galibiyetin çok önemli olduğunu kaydeden başarılı hücum oyuncusu, “Allah ın izniyle istediğimizi alarak Akşehirspor ile puan farkını 10 a yükselttik. Gerçek Sarayönü Belediyespor gibi oynayamasak da hanemize 3 puanı yazdırdık. Zaten önemli olan çok iyi olmadığın zaman da maç kazanabilmek. Ayrıca takımıma galibiyeti getiren golü attığım için çok mutluyum. Fırsatı iyi değerlendirdik” şeklinde konuştu.

“Galibiyet için çıkacağız”

Sarayönü Belediyespor un ligin en kaliteli takımlarından biri olduğunu ifade eden Çelik, “Sandıklıspor maçına galibiyet için çıkacağız. Takımımızdaki herkes özveriyle mücadele ediyor. Zor bir maç olacak ama kendimiz gibi oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok. Amacımız güzel futbol oynayıp galibiyet ile dönmek” dedi.