Çarşı gerçekten karıştı

Çarşı gerçekten karıştı
Sarayönü Belediyespor-Isparta Davrazspor karşılaşmasının ardından liderliği kaybeden Ispartalı taraftarlar ilçede taşkınlık ve kavga çıkardı.Sarayönü'ne 10 otobüs ile gelen Isparta taraftarı, karşılaşmanın bitimi ile...

Sarayönü Belediyespor-Isparta Davrazspor karşılaşmasının ardından liderliği kaybeden Ispartalı taraftarlar ilçede taşkınlık ve kavga çıkardı.

Sarayönü'ne 10 otobüs ile gelen Isparta taraftarı, karşılaşmanın bitimi ile birlikte dönüş için otobüslerine bindi. Otobüslerin çoğunluğu yola çıkarak ilçeden ayrılırken, 2 otobüs Sarayönü'nde kaldı. Otogar kavşağında Sarayönülü vatandaşlarla tartışma çıkaran Isparta taraftarı, olayı kavgaya dönüştürdü. Tekme, tokat ve sopaların havada uçuştuğu kavgada çok sayıda yaralanan oldu. Olaylara karışan Ispartalı taraftarların birçoğunun alkollü olduğu tespit edildi.

Büyüyen olaylar, maçta görev yaşan çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle yatıştırılabildi. Biber gazı kullanarak grupları ayıran polisler, Isparta taraftarını geri otobüslerine bindirdi. Olayların yatışmasının ardından yaralanan ve biber gazından etkilenenler, hastaneye götürüldü.

Olayların ardından Yeşil Fırtına taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada, birçok vatandaşın olaylara seyirci kaldığı ve birlik beraberlik sağlanmadığı belirtilerek sitem edildi.