Çal Belediyespor geliyor

Çal Belediyespor geliyor
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 20’nci haftasında Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor’u konuk edecek.Üst süte gelen mağlubiyetlerle umutların yitirilmeye başlandığı Sarayönü Belediyespor’da Denizli...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 20’nci haftasında Denizli temsilcilerinden Çal Belediyespor’u konuk edecek.

Üst süte gelen mağlubiyetlerle umutların yitirilmeye başlandığı Sarayönü Belediyespor’da Denizli temsilciyle oynanacak karşılaşma temsilcimizin son şanslarından bir tanesi. Karaman Belediyespor karşılaşmasının ardından bugün yeninde toparlanacak olan Sarayönü Belediyespor’da hafta boyu hazırlıklar sürdürülecek. Kırmızı kart cezalısı olan Sabur Eser dışında kadroda eksik oyuncu bulunmazken, temsilcimizin bu hafta kazanacağı bir üç puan Sarayönü Belediyespor’un tarihini değiştirebilir.

Öte yandan 16 haftadır kazanamayan Sarayönü Belediyespor’un bu karşılaşmadan ü puan çıkarması mucize gibi görünüyor. Son haftaların çıkışta takımı olan Çal Belediyespor’un aldığı iyi sonuçlar ise bu karşılaşmanın bir hayli sıkıntılı geçeceğini gösteriyor. Beş maçtır yenilmeyen Çal Belediyespor, temsilcimizin fark yediği Ortaca Belediyespor ve Manavgat Belediyespor’u mağlup etti.

Toplanda 20 puanı bulunan Çal Belediyespor, puan cetvelinin 9’ncu sırasında yer alıyor.