Büyükşehir'e çağrı "kötü örnek oluyor"

Büyükşehir'e çağrı "kötü örnek oluyor"
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarayönü nde yaptığı örnek cadde düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından, meydana gelen bozulmalar dikkat çekiyor.6 caddede gerçekleşen düzenlemelerde 25 bin ton asfalt kullanılırken 6 milyon...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarayönü nde yaptığı örnek cadde düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından, meydana gelen bozulmalar dikkat çekiyor.

6 caddede gerçekleşen düzenlemelerde 25 bin ton asfalt kullanılırken 6 milyon lira harcandı. Neredeyse bir servet harcanarak yapılan yol, daha tam anlamıyla tamamlanmadan bozulmaya başladı. Özellik Kule caddesinde birçok çöküntü meydana geldi.

Yolda sık aralıklarla oluşan çöküntüler, vatandaşların tepkisine neden oldu. Yapılır yapılmaz yolda meydana gelen çökmeleri eleştiren vatandaşlar, "örnek yol yapıyoruz diye 6 milyon harcayıp 25 bin ton asfalt kullanmışlar. Keşke yapmasalardı. Kötü örnek oldu. Yol yeni bitti ama daha bitmeden yol çökmeye başladı. Öyle ufak çöküntüler de değil. Neredeyse ciddi derecede çukurlar oluşmuş. Bu işi yapan adamlar acemi mi? Koskoca Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı iş bu mu? O kadar para harcanmasının sonucu böyle olmamalı. Bu yolu yapanlar il defa mı yol yapıyorlar da bu şekilde yol daha bir sene kullanılmadan bozuluyor. Örnek yol böyleyle normal yol nasıl olacak düşünemiyoruz. Kendi belediyemizin döşediği parke taş bundan daha iyi. Zaten daha önce burası parke taştı. Sapasağlam yol neden sökülüp o kadar masraf edildi anlayamadık. Milletin parası çarçur ediliyor. İnşallah bu yolu düzeltirler" şeklinde konuştu.