Büyükşehir’de proje istişaresi

Büyükşehir’de proje istişaresi
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a 2020’de hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Gerçekleştirilen istişare...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ile birlikte Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a 2020’de hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Gerçekleştirilen istişare toplantısında Bilgi, Becer ve Teknoloji Atölyesi, Hayvan Borsası, Üretiyorum Kazanıyorum, Ladik Düğün Salonu gibi projeler üzerinde görüşüldü.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ile birlikte gerçekleştirdiği istişare toplantılarında 2020 yılında yapılacak yatırım planlamalarını görüştü.

Başkan Altay, hedeflerinin alt yapısı tamamlanmış, sosyal hayatın geliştiği ve insanların yaşadıkları yerde mutlu oldukları bir Konya oluşturmak olduğunu ifade etti.

Toplantının ardından görüşmelerle ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile yaptığımız toplantıda ilçemize yapmayı planladığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bilgi, Becer ve Teknoloji Atölyesi, Hayvan Borsası, Üretiyorum Kazanıyorum, Ladik Düğün Salonu gibi projelerimizi tanıtmanın yanında mahalle yolları konusunda da taleplerimizi ilettik.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın daha önce de ilçeye birçok projede büyük katkı sağladığını ifade eden Solak, “Başkanımız, ilçemize yapacağımız projeler konusunda bize yine destek vereceğini belirtti. 2020 yılı içerisinde bilgi, beceri ve teknoloji atölyemizin çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz. Yine mahalle yollarımızdan Özkent yolunun genişletilmesi ve Çeşmelisebil Pınarbaşı yolu için görüşme yaptık. Planladığımız projeleri 2020 yılında hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun içerisinde Ladik Düğün Salonu’nun projesi tamamlanma aşamasında. Tamamlandığında yapım ilanı yayınlanacak ve yapım süreci başlayacak.” şeklinde konuştu.