Büyükbayram ailesinin acı günü

Büyükbayram ailesinin acı günü
Sarayönü Konuklar Tarım İşletmesinden emekli olan ve halen Hükümet Konağı'nın çay ocağını işleten Mehmet Büyükbayram'ın annesi İfakat Büyükbayram, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu.Bir süredir rahatsızlıkları...

Sarayönü Konuklar Tarım İşletmesinden emekli olan ve halen Hükümet Konağı'nın çay ocağını işleten Mehmet Büyükbayram'ın annesi İfakat Büyükbayram, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir rahatsızlıkları ile mücadele eden 88 yaşındaki İfakat Büyükbayram, hayata veda etti. Konya'da tedavi gördüğü hastanede Cuma günü vefat eden İfakat Büyükbayram, vefatının ardından ailesi tarafından Sarayönü'ne getirildi. Cuma günü ikindi namazından sonra cenazesi evinden kaldırılan İfakat Büyükbayram, eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına götürüldü. Merhume İfakat Büyükbayram'ın cenazesine çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından merhume Büyükbayram, sevenleri ve yakınları tarafından toprağa verildi. Kabristan çıkışında Büyükbayram ailesi taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhume İfakat Büyükbayram'a Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.