Burak ile Turan, Samsun Ladik'te

Burak ile Turan, Samsun Ladik'te
Sarayönü Belediyespor'un bu sezon için yeniden anlaşma masasına oturmadığı Burak Kirtiş ve Turan Polat, Samsun temsilcilerinden Ladik Belediyespor'a transfer oldu.Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor...

Sarayönü Belediyespor'un bu sezon için yeniden anlaşma masasına oturmadığı Burak Kirtiş ve Turan Polat, Samsun temsilcilerinden Ladik Belediyespor'a transfer oldu.

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor da geçen sezon forma giyen stoper Turan Polat ve sağ bek, sağ açık bölgelerinde oynayan Burak Kirtiş, yeni sezonda Samsun Ladik Belediyespor forması giyecek.

Yeni sezonda Samsun temsilcisi Ladik Belediyespor un başarısı için ellerinden geleni yaparak 3.lige yükseleceklerine inançlarının tam olduğunu belirten tecrübeli savunma oyuncusu Turan Polat, geçen sezon Sarayönü Belediyespor forması altında 24 karşılaşmada görev alırken birde gol attı. Bölgesel Amatör Liglerde 127, Türkiye Kupasında ise 4 karşılaşmada görev alan Turan Polat ın 5 de golü bulunuyor.

Yine geçen sezon Sarayönü Belediyespor forması altında 24 karşılaşmada 4 asistlik bir performans gösteren Burak Kirtiş, imza töreni sonrası yeni takımı için yaptığı açıklamada "Geçen sezon çok çalışarak başarılı bir sezonu geride bıraktım. Yeni sezonda Ladik Belediyespor un başarısı için yine çok çalışıp sahada elimden gelenin en iyisini yaparak şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorum" dedi. Kirtiş in 2 Türkiye Kupası maçıyla birlikte Bölgesel Amatör Liglerde toplam 46 maçı birde golü bulunuyor.