Bu takım başka

Bu takım başka
Sarayönü Belediyespor, ligin ikinci yarısında ilk yarıdan tamamen farklı bir görüntü çiziyor. Teknik Direktör Niyazi Kart'ın devre arasında gerçekleştirdiği kadro müdahaleleriyle adeta yeniden doğan Sarayönü Belediyespor,...

Sarayönü Belediyespor, ligin ikinci yarısında ilk yarıdan tamamen farklı bir görüntü çiziyor. Teknik Direktör Niyazi Kart'ın devre arasında gerçekleştirdiği kadro müdahaleleriyle adeta yeniden doğan Sarayönü Belediyespor, ligin ikinci yarısında fırtına gibi esiyor.

İlk yarıda takımda bulunan Serkan Kaya, Muhammet Özdemir, Kubilay Özer, Abdurrahman Şahan gibi oyuncularla yollarını ayıran Sarayönü Belediyespor, bu oyuncuların yerine alınan Vildan Kerim, Ömer Polat ve Sunay Hasan ile farklı bir form kazandı.

Göze hoş gelen mücadeleci ve bol pozisyonlu karşılaşmalar izlettirmeye başlayan Sarayönü Belediyespor, puanları da toplayarak yeniden yükselişe geçti. İkinci yarıda 2 beraberlik, 3 galibiyet alan Sarayönü Belediyespor, rakiplerine de gözdağı veriyor. Özellikle bir haftada 9 puanı birden hanesine yazdıran yeşil siyahlılar, sezonu üst sıralarda bitirmenin sinyallerini verdi.

Bölgesel Amatör Lig'in en prestijli takımlarından olan ve rakiplerin her zaman çekindiği bir takım hüviyeti kazanan Sarayönü Belediyespor'un önümüzdeki haftalarda oynayacağı önemli karşılaşmalarda da galibiyetler elde ederek adından söz ettirmesi bekleniyor.