Bizi çamurdan kurtarın!

Bizi çamurdan kurtarın!
Sarayönü'ne bağlı Yukarı mahallede ikamet eden Yunus Böle, alt yapı çalışmalarından dolayı çamur olan yolundan şikayetçi.Koski tarafından Başhüyük mahallesi kanalizasyonunun Sarayönü arıtma tesisine bağlanması için yapılan...

Sarayönü'ne bağlı Yukarı mahallede ikamet eden Yunus Böle, alt yapı çalışmalarından dolayı çamur olan yolundan şikayetçi.

Koski tarafından Başhüyük mahallesi kanalizasyonunun Sarayönü arıtma tesisine bağlanması için yapılan alt yapı, Yukarı mahallede yaşayan Yunus Böle'ye mağduriyet oldu.

Mağduriyetini dile getiren Yunus Böle, yaptığı açıklamada, "yaklaşık bir ay önce oturduğunuz evin yolunu kazarak arıtma giden boruları döşediler. Bu yüzden daha önce stabilize olan yolumuz toprak altında kaldı. Yağan karla, yağmurlarla, yolumuz çamur içinde kaldı. Çamurdan evimize girip çıkamıyoruz. Ben yolumuzu asfalt veya kilitli parke taş yapsınlar demiyorum. En azından şu çamuru bir sıyırıp yerine iki kamyon kum döksünler. Bir aydır perişan haldeyiz. Koski'yi arıyoruz, hemen geliyoruz diyorlar ama ne gelen ne giden var. İki ev var diye burayı es geçiyorlar. Belediyemizin bu konuyla bir alakası yok ama yardım istemek için başkanımıza da gittim. Kış ayları olmasa yine biraz idare ederiz ama perişan haldeyiz. Ne ayakkabı dayanıyor, ne de üst baş kalıyor. Bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." dedi.

Etiketler :