Birlikten danışmanlık hizmeti

Birlikten danışmanlık hizmeti
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği tarafından üreticilere tarım danışmanlığı hizmetleri verilmeye başlandı. Alanında uzman ve tecrübeli danışmanlarla anlaşma sağlayan Süt Üreticileri Birliği'nde, 2 hayvan besleme ve zootekni...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği tarafından üreticilere tarım danışmanlığı hizmetleri verilmeye başlandı. Alanında uzman ve tecrübeli danışmanlarla anlaşma sağlayan Süt Üreticileri Birliği'nde, 2 hayvan besleme ve zootekni uzmanı ile 2 gıda teknisyeni hizmet sunacak.

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, birliğe üye olan üreticilerle sözleşme imzalandığını söyledi. Hizmet kalitesini arttırma çabasında olduklarını anlatan Erdoğdu, yaptığı açıklamada, "Hayvan besleme ve zootekni uzmanlarımız gebelik, hayvan hastalıkları, hayvanların beslenmesi ve benzeri durumlarda danışmanlık yapacak. Gıda teknikerlerimiz ise süt kalitesinin arttırılması noktasında çalışacak. Kaliteli ve hijyenik süt üretimi ile sütün değeri de artacak. İlk olarak 240 üreticiyle sözleşme imzalandı. Sarayönü dahil Ladik, Kurşunlu, Bahçesaray, Konar, Akdoğan, Değirmenli, Yenicekaya, Gözlü, Özkent, Çeşmelisebil, Kadıoğlu ve Boyalı mahallelerinde işletme ziyaretleri yaptık. Üreticilerimizle görüştük. Üreticilerimiz, bu hizmetten memnun olduklarını belirttiler. Böyle bir imkan bulunmasına rağmen neden daha önce böyle bir hizmet sunulmadığını sordular. Belli bir plan dahilinde tüm üreticilerimize kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz." dedi.