Birlik günlük süt satacak

Birlik günlük süt satacak
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği tarafından, ilçemizde bulunan hastalıktan ari işletmelerden alınan günlük taze süt, isteyen vatandaşlar için perakende satışa sunulacak.Süt satışının özel soğutmalı tank ile yapılacağını...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği tarafından, ilçemizde bulunan hastalıktan ari işletmelerden alınan günlük taze süt, isteyen vatandaşlar için perakende satışa sunulacak.

Süt satışının özel soğutmalı tank ile yapılacağını kaydeden Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, "Üreticimiz olan bazı hastalıktan ari çiftliklerimizde üretilen doğal sütleri toptan pazarlamamızın yanında vatandaşlarımızla da direk olarak buluşturmayı düşündük. Günlük olarak üretilen taze doğal inek sütlerimiz el değmeden sağılıp birliğimize gelecek. Süt soğutma tankında +4 derecede soğuttuğumuz süt yine el değmeden 5 litre ve 3 litre olarak şişelenip satılacak. Kilitli kapak sistemi ile müşterilerimiz aldığı sütün kapağını ilk kendisi açacak." dedi.

Önceliğimiz hizmet

Hizmet öncelikli bir çalışma sistemi kurduklarını anlatan Erdoğdu, “Biz maddi kaygılarla bu işe başlamadık. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın doğal taze günlük süt tüketmesi. İlçemizde de böyle bir açık vardı. İnsanlarımızın böyle bir hizmete ihtiyaç duyduğunu gördüğümüz için bu sektöre girdik. Bizim için vatandaşın memnuniyeti önemli. Halkımızın mutfaklarına sağlıklı sütü ulaştırabilmek bizi çok mutlu eder.” şeklinde konuştu.