Berat Kandilimiz Mübarek Olsun

Berat Kandilimiz Mübarek Olsun
Sarayönü Belediye Bşkanı Nafiz Solak, Berat Kandili nin bütün dünyaya birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.Başkan Solak'ın Berat Kandili mesajı şöyle: “On bir ayın sultanı Ramazan ayını müjdeleyen...
Sarayönü Belediye Bşkanı Nafiz Solak, Berat Kandili nin bütün dünyaya birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

Başkan Solak'ın Berat Kandili mesajı şöyle: “On bir ayın sultanı Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili ne kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimizin bizler için sonsuz rahmet kapılarını açtığı ve umutların yeşerdiği gece olan Berat Kandili, yaradanın affına sığınarak bağışlanma dilenmek için bir fırsattır. Bu mübarek gece, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıkılan gönülleri, kırılan kalpleri onarmak için de bir fırsattır. Bu geceler vesilesiyle toplumsal sorumluluğumuzun farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevelim. Kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşalım. Bu mübarek gecede başta ailemiz ve çevremiz olmak üzere tüm insanlığa karşı olan sorumluluklarımızı hatırlayalım; yalnız kendimiz için değil, sıkıntıda olan, zorluk çeken, dua bekleyen kardeşlerimiz için de dua edelim. Berat Kandili nin bütün dünyaya birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyor; hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek gecesini tebrik ediyorum.”