Belediyeden kar seferberliği

Belediyeden kar seferberliği
Sarayönü'nde etkili olan kar yağışıyla birlikte Sarayönü Belediyesi ekipleri kar temizleme çalışmaları başlatarak Sarayönü merkez ve taşra mahallelerindeki yolları açtı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre bir gün önceden...

Sarayönü'nde etkili olan kar yağışıyla birlikte Sarayönü Belediyesi ekipleri kar temizleme çalışmaları başlatarak Sarayönü merkez ve taşra mahallelerindeki yolları açtı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre bir gün önceden kar temizleme çalışmaları için kriz masaları oluşturulurken, Sarayönü'nde başkan Nafiz Solak, çalışmaları bizzat yönetti. Kar temizleme çalışmaları kapsamında bilgi veren Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, kar yağışıyla birlikte temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Belediye Başkanı Nafiz Solak, belediye birim amirleri ve belediye teknik ekibinin oluşturduğu kriz masası tüm yollar açılana kara görev yaptı. Salı gecesi kar yağışı ile başlayan çalışmalar sabaha kadar ve ertesi gün boyunca devam etti.

Planlı bir çalışma yürütüldü

Kar yağışı sırasında ekiplerin kar kürüme yaparak yolları trafiğe açık tutuğunu ifade eden Solak, "Salı gecesi yağmaya başlayan kar, sabaha kadar etkisini artırdığı için geceden itibaren iş makinelerimiz çalışmaya başladı. Toplam 17 iş makinemizle ilçemizde ve mahallelerimizde etkin bir çalışma yürüttük. Çarşamba günü gün boyu sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde yolların tamamını ulaşıma açtık." dedi.

Personele teşekkür

Karla mücadele çalışmaları esnasında görev yapan personeline teşekkür eden Belediye Başkanı Nafiz Solak, "Gece gündüz demeden zor şartlar altında çalışan ekiplerimize gösterdikleri büyük özveriden dolayı teşekkür ederim. Soğuğa ve uykusuzluğa maruz kalan ekiplerimiz çok iyi iş çıkardı" dedi.