Belediye yeşile sahip çıkıyor

Belediye yeşile sahip çıkıyor
Sarayönü Belediyesi, Selimiye mahallesine kanal boyunda bulunan ağaçların bakımını yaparak sahip çıkıyor.Büyüme döneminde olan ağaçların zarar görmemesi için ağaçların çevresindeki telleri değiştiren belediye ekipleri,...

Sarayönü Belediyesi, Selimiye mahallesine kanal boyunda bulunan ağaçların bakımını yaparak sahip çıkıyor.

Büyüme döneminde olan ağaçların zarar görmemesi için ağaçların çevresindeki telleri değiştiren belediye ekipleri, bunun yanı sıra ağaçların bakımını yaptı. Mahalle halkının da sahip çıktığı ve koruduğu yeşil alan sayesinde ilerleyen zamanlarda Selimiye mahallesi güzel bir ağaçlık alana sahip olacak.

Sarayönü Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Selimiye mahallesi muhtarı Serkan Karaarslan, "mahallemizde yeşil alanlarımıza ve ağaçlarımıza çok dikkat ediyoruz. Elimizden geldiğini kadar büyüme çağındaki ağaçlarımızı, zarar verecek dış etkenlerden korumaya çalışıyoruz. Kanal boyundaki ağaçlık alanımızın telleri yıpranmıştı. Koyun, keçi gibi hayvanların zarar vermemesi için tellerinin yenilenmesinin uygun olacağını düşündük. Belediye de bu talebimizi yerine getirdi. Bu anlamda belediyemize ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz" dedi.

Etiketler :