Belediye yeni yerinde

Belediye yeni yerinde
Sarayönü Belediyesi için yeni yapılacak olan bina mevcut yerine inşaat edeceği için inşaat sürecinde hizmet farklı bir yerde verilecek.Sarayönü Belediyesi, 30 Mart'ta ihalesi yapılan yeni belediye binasının, eski yerine yapılacak...

Sarayönü Belediyesi için yeni yapılacak olan bina mevcut yerine inşaat edeceği için inşaat sürecinde hizmet farklı bir yerde verilecek.

Sarayönü Belediyesi, 30 Mart'ta ihalesi yapılan yeni belediye binasının, eski yerine yapılacak olmasından dolayı, geçici bir süre içerisinde Tren İstasyonu yanında bulunan iş merkezinin en üst katında hizmet verecek. Yaklaşık 16 ayda tamamlanacak olan yeni belediye binasına geçinceye kadar belediye hizmetleri bu iş merkezinde verilecek.

Hafta sonu taşınarak dünden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Sarayönü Belediyesi'nde yerleşim süreci içerisinde kısmen hizmet aksamaları yaşanabileceği bildirildi. Bunun için öncesinden alt yapı çalışmaları başlatılarak kesintisiz hizmet sağlamak için azami gayret gösterileceği öğrenildi.

Bir bölümü yıkılmaya başlayan bina, belediyenin taşınmasının ardından hızlı şekilde tamamen yıkılarak ihaleyi kazanan firmaya teslim edilecek. Yeni belediye binasının ihalesi ise itiraz süresinin tamamlanması ile birlikte 16 Nisan'da kesinleşecek.