Belediye için kazançlı ihale

Belediye için kazançlı ihale
Sarayönü Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmet alım ihalesinde şartnameye eklediği bir madde ile masrafa girmeden belediyenin araç filosuna üç yeni araç kazandırdı.Konu ile ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı...

Sarayönü Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmet alım ihalesinde şartnameye eklediği bir madde ile masrafa girmeden belediyenin araç filosuna üç yeni araç kazandırdı.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Sarayönü Belediyesi hizmet alım ihalesi kapsamında şartnameye iki adet dört çeker pikap ve bir adet ikram aracı koyduk. Bu sayede belediyemize hiç bir yük getirmeden üç araç kazanmış olduk. Bu araçların tüm masrafı hizmet alım şirketi tarafından karşılanmaktadır. Biz sadece yakıtını koyarak kullanıyoruz" dedi.

İhale dönemi sonuna kadar bu araçların Sarayönü'ne hizmet edeceğini kaydeden Solak, şunları söyledi: "İlçe sınırlarının büyüklüğü ve bu yıl yaşanan ağır kış şartlarında özellikle dört çeker araçların büyük faydasını gördük. İkram aracımızla da çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye başladık. Son olarak vatandaşlarımıza salep ikramlarında bulunduk. Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum."