Belediye gayrimenkulleri kiralanıyor

Belediye gayrimenkulleri kiralanıyor
Sarayönü Belediyesine ait gayri menkullerin kiralanması amacıyla ihale süreci başlatıldı. Belediye konferans salonunda 16 Ekim’de gerçekleştirilen ihalede 52 gayrimenkulden 18’i kiralandı.Hububat ekimi, ticari ve mesken amacıyla...

Sarayönü Belediyesine ait gayri menkullerin kiralanması amacıyla ihale süreci başlatıldı. Belediye konferans salonunda 16 Ekim’de gerçekleştirilen ihalede 52 gayrimenkulden 18’i kiralandı.

Hububat ekimi, ticari ve mesken amacıyla kullanılmak üzere ayrı ayrı ihalesi yapıldı. Açık teklif usulü yapılan ihalede kiralanmayan gayrimenkuller yarın aynı saatte aynı yerde yeniden ihaleye çıkarılacak.

Çarşamba günü yapılan ilk ihalede Yukarı mahallede, Doğu istasyon mahallesinde, Gözlü mahallesinde birer, Karatepe ve Karabıyık mahallesinde ikişer, Yenicekaya’da yedi tarla kiralandı. Kadıoğlu, Karatepe, Özkent ve Ladik mahallelerinde birer Kurşunlu mahallesinde ve Gözlü mahallesinde üçer, Bahçesaray’da dört tarla yeniden ihaleye çıkarılacak. Yeni düğün salonu bünyesinde bir işyeri kiralanırken, üç işyeri, kafeterya ve pastane kaldı. Yine yukarı mahalledeki 11 işyeri kiralanamadı. Yenicekaya’daki iki arsa da kiralanmayı bekliyor.