Bayramın ağır bilançosu: 142 ölü, 859 yaralı

Bayramın ağır bilançosu:  142 ölü, 859 yaralı
Bayram tatilinde yapılan uyarılara rağmen Türkiye, tatil boyunca gelen kaza haberleriyle kan ağladı, yollar kan gölüne döndü. 9 günlük Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bayram tatili nedeniyle yapılan seyahatlerin bir kısmı gözyaşıyla...

Bayram tatilinde yapılan uyarılara rağmen Türkiye, tatil boyunca gelen kaza haberleriyle kan ağladı, yollar kan gölüne döndü. 9 günlük Kurban Bayramı tatili sona erdi. Bayram tatili nedeniyle yapılan seyahatlerin bir kısmı gözyaşıyla sonuçlandı. Şehir içleri ve uzun yollarda yüzden fazla trafik kazası meydana geldi. Yaşanan trafik kazalarında 142 kişi hayatını kaybetti.

Konya'da ise 8 kişi hayatını kaybetti 9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yollarda trafik yoğunluğunun başladığı 17 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden tatilin son günü olan 26 Ağustos saat 16.30'a kadar yurt genelinde şehirler arası ve şehir içi yollar ile kırsal yerleşim birimlerinde meydana gelen trafik kazalarında 142 kişi hayatını kaybetti, 859 kişi yaralandı. Geçen seneki bayramda ise 109 kişi ölmüş, 617 kişi yaralanmıştı.