Bayanlardan yetimlere yardım

Bayanlardan yetimlere yardım
Sarayönü İHH Hanım Komisyonu'nun yetimler yararına düzenlediği kahvaltı programına Sarayönü hanımlar büyük ilgi gösterdi.İHH Konya Hanımlar Komisyonu Başkanı Erengül Bingöl Karabağ, İHH'nın coğrafyasında gerçekleştirilen...

Sarayönü İHH Hanım Komisyonu'nun yetimler yararına düzenlediği kahvaltı programına Sarayönü hanımlar büyük ilgi gösterdi.

İHH Konya Hanımlar Komisyonu Başkanı Erengül Bingöl Karabağ, İHH'nın coğrafyasında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esra Baranok ise Gönüllülük ve Yetim konulu konferansta Ayet ve Hadisi Şeriflerle neden yetimlere sahip çıkmamız gerektiğini belirterek hanımları bilgilendirdi.

Sarayönü İHH Hanım komisyonu sorumlusu Hatice Öztürkçü ise katılım ve destek sağlayan Sarayönülü hanımlara teşekkür ederek, "Bu organizasyonda bir yetimin hamiliğini üstlenebilir miyiz acaba derken Sarayönülü hanımların desteğiyle 3 yetimin bir yıllık hamiliğini üstlendik. Emeği geçen Sarayönü Hanım Komisyonunda ki arkadaşlarıma ve Asem personeline teşekkür ederim." dedi Öztürkçü, bu tür organizasyonların ilerleyen zamanlarda tekrarlanacağını belirtti.