Başkanlardan Ladik mahallesinde inceleme

Başkanlardan Ladik mahallesinde inceleme
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde Ladik mahallesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüştü.Esnaf ziyaretlerinde bulunan Solak ve Tayyiboğlu,...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde Ladik mahallesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüştü.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Solak ve Tayyiboğlu, Ladik mahallesi KOMEK binasında incelemelerde gerçekleştirdi. Vatandaşların dilek istek ve şikâyetlerini dinleyen başkanlar, istişarelerde bulundu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, her hafta Çarşamba günü Ladik mahallesinde vatandaşlarla görüşeceklerini ve incelemelerde bulunacaklarını söyledi.

Ladik mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ise yaptığı açıklamada, "Ladik mahallemizde bulunan teşkilat binamızı düzenliyoruz. Ladik mahalle teşkilat binamızı faal hale getirip bundan sonra çalışmalarımızı orada da yürüteceğiz. Çarşamba günleri Ladik mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımız, mahalle teşkilat binamıza gelerek bizimle sıkıntılarını ve sorunlarını paylaşabilir. Bizim kapımız partili olsun olmasın herkese açık. Bizim görevimiz ayrıştırmadan tüm Sarayönü halkını kucaklamak." dedi.

Etiketler :