Başkan Solak: Allah Mehmetçiğimizi Korusun

Başkan Solak: Allah Mehmetçiğimizi Korusun
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz Perşembe günü İdlib’te Suriye rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.Sarayönü Belediye...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz Perşembe günü İdlib’te Suriye rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, inancımızda ve kültürümüzde en yüksek mertebe olan şehadet mertebesine ulaşan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Allah Mehmetçiğimizi korusun ve kahraman ordumuza daima zaferler nasip etsin.” dedi.

İdlib’te hava saldırısına uğrayarak şehit olan askerlerimizin yüreğimizi dağladığını belirten Başkan Solak, “Vatan uğruna toprağa düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele boyun eğmeyen ecdadın torunları, bugün de vatan için, ezan ve bayrak için kahramanca mücadele ediyor. Şehitlerimizin kanı elbette yerde kalmayacak. Şimdi toplum olarak bir ve beraber olma; dua etme zamanı. İnancımızda ve kültürümüzde en yüksek mertebe olan şehadet mertebesine ulaşan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Başkan Solak, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı sonrası şehit olan Konya Selçuklu Tepekent Mahallesi nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Bayram Olgun’a da Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı ve sabır diledi.