Başhüyük göletinde inceleme

Başhüyük göletinde inceleme
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Devlet Su İşleri yetkilileri, Başhüyük göletinde incelemelerde bulundu.Sazlıklar ve erozyon nedeniyle dolmaya yüz tutan Başhüyük göletinin temizlenmesi için Devlet Su İşleri'ne Sarayönü...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Devlet Su İşleri yetkilileri, Başhüyük göletinde incelemelerde bulundu.

Sazlıklar ve erozyon nedeniyle dolmaya yüz tutan Başhüyük göletinin temizlenmesi için Devlet Su İşleri'ne Sarayönü Belediyesi tarafından talepte bulunuldu. Talep doğrultusunda Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Başhüyük Mahallesi Muhtarı Mehmet Suat Malkondu ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Batır eşliğinde Devlet Su İşleri yetkilileri, yerinde inceleme gerçekleştirdi. İnceleme sonucunda Sarayönü Belediyesi tarafından talep edilen dozer ile ıslah çalışmasının çok fazla el verişli olmayacağı, bunu yerine Beşgöz göletinde kullanıldığı gibi bir sallama kepçenin ıslah çalışmasını yürütmesi uygun görüldü.

Planlanan çalışmalarla ilgili olarak Sarayönü Belediyesi tarafından raporlar hazırlanarak Devlet Su İşleri'ne sunulacak. Bunun yanı sıra temizleme çalışmaları ile ilgili proje hazırlanacak.

Etiketler :