Başbakan'ın mektubunu dağıttılar

Başbakan'ın mektubunu dağıttılar
Sarayönü AK Parti Gençlik Kolları teşkilat üyeleri, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen 6 bin 837 adet mektubu vatandaşlara dağıttı.Teşkilat üyeleri sahaya inerek, vatandaşların ev ve iş yerlerini ziyaret etti....

Sarayönü AK Parti Gençlik Kolları teşkilat üyeleri, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen 6 bin 837 adet mektubu vatandaşlara dağıttı.

Teşkilat üyeleri sahaya inerek, vatandaşların ev ve iş yerlerini ziyaret etti. 10 bin adet "Evet" gazetesi dağıtan gençler Başbakan tarafından gönderilen 6 bin 837 adet mektubu ilçe ve mahallelerde dağıtıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Topcu, yaptığı açıklamada, daha güçlü Türkiye için 16 Nisanda gerçekleşecek olan referandum çalışmalarını hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Sarayönü gençleri olarak şu ana dek binlerce "Evet" gazetesini ev ev, cadde cadde dağıttıklarını kaydeden Topcu, şöyle konuştu:

"Ulaşabildiğimiz herkese "Evet" gazetesini dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte 18 maddeyi içeren değişikle ilgili maddelerin güzel bir şekilde anlatımını yansıtan broşür, el ilanı ve kitapçıklarımızı dağıtıyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım'dan bütün Sarayönü gençlerine ulaştırılmak üzere gönderilen yaklaşık 7 bin adet mektubu ilçe genelinde genç seçmenlerimize dağıttık. Büyük Türkiye'nin geleceği, müreffeh Türkiye ve yarınlar için gerçekleşecek seçimi anlatıyoruz. İnşallah herkes 17 Nisan sabahı yeni ve güçlü bir Türkiye ile uyanacaktır."