Baloğlu mahalleleri gezdi

Baloğlu mahalleleri gezdi
Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Sarayönü'ne gelerek mahallelerde referandum çalışması yaptı. Mahallelilerle bir araya gelen Baloğlu, sistemin gerekliliğini anlatarak sandıkta evet kararı çıkması için destek istedi.Karatepe,...

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Sarayönü'ne gelerek mahallelerde referandum çalışması yaptı. Mahallelilerle bir araya gelen Baloğlu, sistemin gerekliliğini anlatarak sandıkta evet kararı çıkması için destek istedi.

Karatepe, Özkent, Çeşmelisebil, Kadıoğlu, Kuyulusebil, Kayıören, Boyalı ve Karabıyık mahallelerinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarında Milletvekili Baloğlu'na, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas katıldı.

Milletvekili Mustafa Baloğlu, referandumun parti seçimi olmadığını vurgulayarak, "Anayasa değişikliği için sandığa gidiyoruz. Bunun bilincinde olarak oyumuzu evet yönünde kullanmamız gerekiyor. Mevcut sistem günümüz şartlarına uygun değil. İşler ağır ilerliyor. Çoğu zaman bürokrasiye takılı kalıyor.Yeni anayasada bütün bunlar ortadan kalkacak. Kalkınma hızı kazanacağız." dedi.

Seçim çalışmalarının yanı sıra mahallelilerin sorunları ve sıkıntıları da dinlendi. Karabıyık mahallesinde elektrik, su sıkıntıları, Kayıören mahallesinde sulamalarla alakalı sıkıntılar, Kuyulusebil mahallesinde mera yasağı ile ilgili sıkıntılar, Kadıoğlu mahallesinde kanalizasyondan dolayı bozulan yollar Çeşmelisebil mahallesinde toplulaştırma sıkıntıları, Özkent mahallesinde çöp sıkıntıları, Karatepe mahallesinde enerji paneli kurulumu ile elektrik ve su sorunları iletildi.

İletilen sorunların bazıları ile ilgili takip başlatılırken, bazıları hakkında çözüme kavuşturulacağı yönünde söz verildi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada mahallelerde halkın kendilerine büyük bir teveccüh gösterdiğini anlatarak, Evet oyu kullanmak için söz verdiklerini söyledi.