BAL'da sekizinci perde

BAL'da  sekizinci perde
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu, hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. İddialı transferlerle Bölgesel Amatör Lig de dikkat çeken kulüpler arasında yer alan Sarayönü Belediyespor, Pazar günü saat 15.00 de...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu, hafta sonu oynanacak maçlarla start alacak. İddialı transferlerle Bölgesel Amatör Lig de dikkat çeken kulüpler arasında yer alan Sarayönü Belediyespor, Pazar günü saat 15.00 de diğer bir Konya temsilcisi Ereğlispor ile karşılaşacak. Deplasmanda oynayacağı karşılaşma ile sezona merhaba diyecek olan temsilcimiz, evine 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk hedefiyle sezona giriş yapacak olan yeşil siyahlılar, taraftarıyla ligin ikinci haftasında oynanacak olan Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasında buluşacak.

Futbolseverlerin lig hasreti sona eriyor. Bölgesel Amatör Lig de 2017-2018 sezonu, 175 günlük aranın ardından Pazar günü başlıyor. Hakan Özkara, Abdurrahman Şahan, Aytaç Solunoğlu, Muhammet Özdemir gibi önemli isimleri kadrosuna katıp, Özenç Albayrak, Mustafa Baştin, Sercan Şen ve Alper Erkoç gibi yıldızlarını kadrosunda tutan Sarayönü Beledilyespor, Pazar günü 15.00'deki açılış karşılaşmasında Ereğlispor'a konuk olacak. Lige deplasmanda başlayacak olan yeşil siyahlılar, derbiyi kazanarak sezona güzel bir giriş yapmanın planlarını yapıyor. Ereğli Atatürk Stadı'nda oynanacak Ereğlispor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasını yönetecek hakemlerin Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

Merakla bekleniyor

Teknik Direktör Niyazi Kart ve Antrenör Ozan Dombaz  ile devam etme kararı aldıktan sonra transfer komitesi transfere erken başladı. İlk etapta iç transferi çözen transfer komitesi, takım iskeletini korumayı başarırken daha sonra teknik heyetin belirlediği listedeki oyuncularla görüştü. Ligin önemli isimleri kadrosuna katan ve otoriteler tarafından şampiyonluğun adaylarından biri olarak gösterilen Sarayönü Belediyespor un Pazar günkü performansı merakla bekleniyor.

Sarayönü puan vermedi

Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de üçüncü kez karşılaşacak. İlk defa 2015-2016 sezonunda karşı karşıya gelen iki Konya temsilcisi arasında oynanan ilk karşılaşmada Sarayönü Belediyespor deplasmanda 3-0 kazanmıştı. Sarayönü'nde oynanan karşılaşmayı da 2-0 kazanan yeşil siyahlılar, rakibine puan vermemişti. 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyon olan Sarayönü Belediyespor'un play-off maçlarında yenilerek 3.Lig'e çıkamamasından dolayı Konya 3'ncüsü olarak küme düşen Ereğlispor bir yıl aranın ardından yeniden Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi.

6 Şehir, 182 Maç

24 Eylül'de başlayacak olan Spor Toto BAL heyecanında, ligde ilk yarı 17 Aralık'ta oynanacak 13'ncü hafta maçlarıyla sona erecek. İkinci yarı 14 Ocak 2018'de başlayıp, normal sezon 8 Nisan da tamamlanacak. Türkiye'nin İç Anadolu ve Akdeniz olmak üzere 2 bölgesindeki 6 ilden 14 takım, 7 ay sürecek toplam 182 maçlık sezonda, yeni transferlerle güçlendirdikleri kadrolarıyla belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacak.