Bal'da ilk yarı tamamlandı

Bal'da ilk yarı tamamlandı
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta ilk devre pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.Lige, düşük bütçesine rağmen şampiyonluk hedefiyle başlayan Sarayönü Beldiyespor, uzun süre iddiasını korusa da milyon liralara...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta ilk devre pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Lige, düşük bütçesine rağmen şampiyonluk hedefiyle başlayan Sarayönü Beldiyespor, uzun süre iddiasını korusa da milyon liralara takım kuran rakipleri karşısında hedefinden uzak kaldı. Ligin ilk 9 haftasında alınan sonuçlarla şampiyonluğun adaylarından biri olarak öne çıkan yeşil siyahlılar, sonraki haftalar gelen zor fikstürün de etkisiyle istediği sonuçları elde edemedi. Isparta Davrazspor ve Serik Belediyespor gibi dev bütçelerle şampiyonluk için yarışan rakiplerine konuk olan ve bu karşılaşmalardan mağlup ayrılan temsilcimiz, lig içerisinde yine de çok önemli galibiyetlere imza attı.

Oynanan 13 karşılaşma sonucunda 6 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Sarayönü Belediyespor, son haftalarda şanssızlığının da kurbanı oldu. Birçok karşılaşmada direkleri döven yeşil siyahlılar, bu yıl gol üretmekte bir hayli zorlandı. Üst sıralara oynamasına rağmen, rakiplerine göre en az gol atan takım olan temsilcimiz, rakip fileleri sadece 18 kez havalandırabildi. Kalesinde ise 15 gol gören Sarayönü Belediyespor, ligin ilk yarısında sadece 22 puan toplayabildi. 13'ncü haftaya kadar ligin üçüncü sırasında yer alan yeşil siyahlılar, ilk yarının kapanış maçında aldığı mağlubiyetle, devreyi 6'ncı sırada tamamladı.