BAL†a müracat yapıldı

BAL†a müracat yapıldı
Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımların Türkiye Futbol Federasyonu na başvurusu 14 Temmuz Cuma günü gerçekleşti.Bölgesel Amatör Lige Konya da Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor takımlarının başvurma...

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımların Türkiye Futbol Federasyonu na başvurusu 14 Temmuz Cuma günü gerçekleşti.

Bölgesel Amatör Lige Konya da Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ereğlispor takımlarının başvurma hakkı bulunuyordu

BAL'a 2017 - 2018 sezonunda 163 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 91'i BAL'da kalan, 62'si yerel amatör liglerden BAL'a çıkma hakkı kazanan ve 10'u Spor Toto 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

2017 - 2018 Sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

Sarayönü 8'de 8

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 8. sezonu düzenlenecek olan Bölgesel Amatör Lig'e  Konya dan 3 kulübün katılma hakkı bulunuyor.  Bu lig uygulamaya koyulduğundan beri  Konya yı temsil eden Sarayönü Belediyespor 8. kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hazırlanıyor. Akşehirspor ise art arda 4. sezonunu geçirmenin hazırlıklarını yapıyor. Ereğlispor ise ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lige veda ettiği bir sezonun ardından tekrar yükselmenin sevincini yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu ligde ikinci kez mücadele edecek.