BAL takımları açıklandı

BAL takımları açıklandı
Sarayönü Belediyespor'un 8'nci yılını geçireceği Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu başvuruları tamamlandı. BAL da oynama hakkı bulunan 163 takımdan 160 ının başvurusu kabul edildi. 2017-2018 sezonunda Konya yı Bölgesel...

Sarayönü Belediyespor'un 8'nci yılını geçireceği Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu başvuruları tamamlandı. BAL da oynama hakkı bulunan 163 takımdan 160 ının başvurusu kabul edildi. 2017-2018 sezonunda Konya yı Bölgesel Amatör Lig'de Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor, ve Ereğlispor temsil edecek

Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonu katılım başvuruları tamamlandı. BAL'da bu sezon oynama hakkı olan 163 takımdan 160' başvurusu kabul edildi. Katılacak takımların 89'u geçen sezon BAL' da yer alan takımlardan, 61'i yerel liglerden BAL'a yükselen takımlardan, 10'u ise geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

Sekizinci kez katlıyoruz

Bölgesel Amatör Ligi nde mücadele edecek olan Konya ekiplerinden Sarayönü Belediyespor, bu ligde 8'nci kez mücadele edecek. Her sezon büyük umutlarla lige başlayan ancak bir üst lige yükselemeyen yeşil siyahlılar, yeni sezonda da şampiyonluk kadrosu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan birçok oyuncu ile yeniden anlaşan Sarayönü Belediyespor, yaptığı takviyeler ile 2017-2018 sezonunda yıllardır çıkmak istediği 3. Lig e yükselmek istiyor.

Gruplar merakla bekleniyor

Bölgesel Amatör Lig in başlamasına haftalar kaldı. Bu yıl da transferde atak davranarak iddialı bir kadro oluşturan Sarayönü Belediyespor, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Bölgesel Amatör Lig de katılmaya hak kazanan takımlar açıklanırken, muhtemel rakiplerimiz de belli oldu. Sarayönü Belediyespor un daha önce aynı grupta mücadele ettiği illerden rakibimiz olma ihtimali bulunan 25 takım bulunuyor. Başvuruların tamamlanıp, 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig de mücadele edecek olan takımların açıklanmasının ardından Sarayönü Belediyespor un da muhtemel rakipleri belli oldu. 2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör Lig statüsü, grup kura çekim toplantısı ve müsabakaların başlama tarihleri önümüzdeki günlerde yapılacak saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak. Yeşil siyahlıların Bölgesel Amatör Lig de mücadele ettiği geçtiğimiz yedi sezonda grubunda yer alan illerin baz alınarak değerlendirildiği muhtemel rakipler şu şekilde:

Muhtemel rakiplerimiz

Adana'dan Ceyhanspor (Bal Baraj), Kürkçüler Spor (Yerel Direkt), Adana Büyükşehir Belediyesi Spor (Bal Direkt), Afyon'dan Şuhut Belediye Hisar Spor (Bal Baraj), Sandıklıspor (Bal Direkt), Antalya'dan Manavgat Bld.Spor (Yerel Direkt), Kepez Belediyespor (Bal Direkt), Serik Belediyespor (Bal Baraj), Manavgatspor (Tff 3.Lig den Düştü), Burdur'dan Bucak Belediye Oğuzhanspor (Bal Direkt), Gölhisar Spor (Yerel Direkt), Isparta'dan Isparta Davraz Spor (Bal Baraj), Mersin'den Anamur Bld. Spor (Yerel Baraj), Mut İdmanyurdu Bld. Spor (Yerel Direkt), Medcem Silifke Belediye Spor (Bal Direkt), Konya'dan Akşehir Spor (Bal Baraj), Konya Ereğli Spor (Yerel Direkt), Kütahya'dan Dumlupınar Üniversitesi Spor (Bal Baraj), Tavşanlı Moymul Spor (Yerel Direkt), Tki Tavşanlı Linyitspor (Bal Direkt), Kütahyaspor (Tff 3.Ligden Düştü), Aksaray'dan 68 Aksaray Belediye Spor (Bal Baraj), Karaman'dan Karaman Belediyespor (Bal Baraj), Osmaniye'den 7 Mart Kadirli Demirspor (Yerel Direkt). Bu takımlardan hangilerinin grubumuzda yer alacağı Ağustos ayı içerisinde sonunda belli olacak.