BAL 18 Temmuz'da başlıyor

BAL 18 Temmuz'da başlıyor
Tüm dünyada etkili olan corona virüs salgını nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları 18 Temmuz’da başlayacak.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının...

Tüm dünyada etkili olan corona virüs salgını nedeniyle ara verilen Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları 18 Temmuz’da başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının başlama tarihi 18 Temmuz 2020 olarak açıklandı. BAL’da 7. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, lige deplasmanda lider Kestelspor maçı ile başlayacak. Sarayönü Belediyespor, Yatağanspor, Isparta 32 Spor, Sarayköyspor maçları ile ligi tamamlayacak. Sarayönü Belediyespor ligde 22.hafta sonunda 17 puan ile son sırada yer alıyor.

Ciddi bir küme düşme riski altına bulunan Sarayönü Belediyespor’un, Konya il barajında ikinci sırada yer alan Ereğlispor ile en kötü şartlarda puanını eşitlemesi gerekiyor. Ereğlispor 19 puanla puan cetvelinde 10’ncu sırada yer alıyor. Sarayönü Belediyespor’un en kötü şartlarda evindeki iki maçı kazanıp, rakibinin kendinden daha çok puan kaybetmesini bekleyecek.