Bakan Gül’e önemli ziyaret

Bakan Gül’e önemli ziyaret
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı ve İlçe Kaymakamı Abdulkadir Okay ile birlikte Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti.Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Belediye Başkanı...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı ve İlçe Kaymakamı Abdulkadir Okay ile birlikte Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, “Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile İlçemizin ciddi ihtiyacı olan Adalet Sarayının İlçemize kazandırılması için görüştük. Sayın Bakanımız bu konuda gerekli talimatları verdi.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Selim Dursun’u da ziyaret eden Başkan Solak, Ladik transit üst geçit, Ladik – Sarayönü arası duble yol ve 3. Etap TOKİ demiryolu geçidi konularını görüştüklerini söyledi. Gerçekleştirilen görüşmelerin çok verimli geçtiğini söyleyen Başkan Solak, “bu ziyaretlerin gerçekleşmesine vesile olan Milletvekilimiz Av. Gülay Samancı hanıma bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.