Bahadır'dan KOSGEB kursuna ziyaret

Bahadır'dan KOSGEB kursuna ziyaret
Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın girişimcilere yönelik olarak açtığı KOSGEB Girişimcilik Kursu'nda ziyarette bulundu. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Esnaf ve Sanatkarlar...

Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın girişimcilere yönelik olarak açtığı KOSGEB Girişimcilik Kursu'nda ziyarette bulundu. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş ve Süt Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Bekir Öcal eşlik etti.

Kaymakam Tarık Bahadır, kursiyerlerle tanışarak kursiyerlerin iş planları hakkında bilgiler aldı. Faaliyet gösterilecek iş kolunun çok önemli olduğuna vurgu yapan Bahadır, en uygun yatırım dönemlerinin kriz dönemleri olduğunu belirterek kursiyerlere kriz dönemlerini fırsata çevirebileceklerini söyledi. Sermayenin çok fazla önemi olmadığına da değinen Bahadır, çok küçük sermayelerle çok büyük işlerin kurulabileceğini tecrübelerinden örnekler vererek aktardı. Yeni fikirlerin hayata geçirilmesi gerektiğini kaydeden Kaymakam Bahadır, ilçede olmayan iş kollarına yönelmenin daha avantajlı olabileceğini ifade etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş ise ilçede bir kuru temizleme bulunmadığını belirterek, ilçede ilk kuru temizlemeyi açacak girişimciye devlet desteğinin yanı sıra oda olarak da yüzde 20 destek vereceklerini söyledi.