“Bağımsızlığımızı şehit ve gazilerimize borçluyuz”

“Bağımsızlığımızı şehit ve gazilerimize borçluyuz”
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu gün bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatanımız uğruna kahramanca...

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP Sarayönü İlçe Başkanı Tahir Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu gün bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatanımız uğruna kahramanca mücadele veren gazilerimiz ve şehitlerimiz sayesindedir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canı pahasına kendini siper eden milletimizin güvenliği ve huzuru için büyük fedakârlıkla görev yapan tüm şehit ve gazilerimiz onur ve gurur kaynağımızdır.

Vatanseverlikleri ve cesaretleri ile her biri örnek olan gazilerimize ve yakınlarına saygın yaşam koşullarını sağlamak hak ettikleri saygıyı ve değeri görmelerini sağlamak sorunlarıyla ilgilenmek devletimizin ve toplum olarak hepimizin sorumluluğudur.

Bu düşüncelerimle; Atatürk’e Gazi unvanı ve Mareşal Rütbesi verilmesinin yıl dönümünde, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyoruz.” dedi.