Aşılamalar Ladik’te aralıksız sürüyor

Aşılamalar Ladik’te aralıksız sürüyor
Sarayönü Toplum Sağlığı merkezi, geçtiğimiz hafta aşılama hizmetleri kapsamı doğrultusunda Ladik Mahallesinde aşılama hizmetinde bulundu.Salı ve Çarşamba günü verilen aşılama hizmetinde toplamda 50 vatandaşımız aşılandı....

Sarayönü Toplum Sağlığı merkezi, geçtiğimiz hafta aşılama hizmetleri kapsamı doğrultusunda Ladik Mahallesinde aşılama hizmetinde bulundu.

Salı ve Çarşamba günü verilen aşılama hizmetinde toplamda 50 vatandaşımız aşılandı. Aşılama hizmetleri ile ilgili bilgi veren Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Şükrü Serhat Kara, “Aşılama hizmetleri doğrultusunda daha önce mahallelere giderek sürdürmüş olduğumuz aşılama çalışmalarımıza geçtiğimiz hafta devam ettik. Ladik mahallemizde Komek binasında yürütmüş olduğumuz çalışmalarda toplam 50 vatandaşımız aşılandı.” diye konuştu.

Vatandaşların istediği aşıyı seçebildiğine dikkati çeken Kara, “Aşı tedarikinde herhangi bir sıkıntı yok. Aşılama yaşı da 18’e kadar düştü. Kısıtlamaların da kalktığı bu dönem de hızlı bir şekilde ilk 2 doz aşılamayı bitirmemiz lazım. Vatandaşlarımızın bu virüse karşı savunma mekanizmalarını artırabilmeleri için, aşı olmaya davet ediyorum. Cuma günleri randevu alamayan, evinden çıkacak durumda olmayan vatandaşlarımıza evde aşı uygulamamız devam ediyor. Hiçbir şey vatandaşlarımızın sağlığından daha önemli değil. Herkesin gereken hassasiyeti göstererek bu süreçten hep birlikte kurtulmamızı temenni ediyorum.” dedi.