Aşılama çalışmaları hız kesmiyor

Aşılama çalışmaları hız kesmiyor
Sarayönü Toplum Sağlığı merkezi, geçtiğimiz hafta aşılama hizmetleri kapsamı doğrultusunda Kadıoğlu Mahallesinde ve Sarayönü’nde aşılama hizmetinde bulundu.Çarşamba ve Cuma günü verilen aşılama hizmetinde toplamda 290...

Sarayönü Toplum Sağlığı merkezi, geçtiğimiz hafta aşılama hizmetleri kapsamı doğrultusunda Kadıoğlu Mahallesinde ve Sarayönü’nde aşılama hizmetinde bulundu.

Çarşamba ve Cuma günü verilen aşılama hizmetinde toplamda 290 vatandaşımız aşılandı. Aşılama hizmetleri ile ilgili bilgi veren Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Şükrü Serhat Kara, “Aşılama hizmetleri doğrultusunda daha önce mahallelere giderek sürdürmüş olduğumuz aşılama çalışmalarımıza geçtiğimiz hafta devam ettik. Çarşamba günü Kadıoğlu mahallemizde 138 kişi,  Cuma günü ise Sarayönü Halk Pazarında yürütmüş olduğumuz çalışmalarda  toplamda 152 vatandaşımız aşılandı. Aşı olmak isteyen vatandaşlarımız isterlerse Biontech, isterlerse Sinovac iki aşıdan da olabiliyorlar. Aşı tedariğinde herhangi bir sıkıntı yok. Aşılama yaşı da 18’e kadar düştü. Kısıtlamaların da kalktığı bu dönem de hızlı bir şekilde ilk 2 doz aşılamayı bitirmemiz lazım. Vatandaşlarımızın bu virüse karşı savunma mekanizmalarını artırabilmeleri için, aşı olmaya davet ediyorum. Cuma günleri randevu alamayan, evinden çıkacak durumda olmayan vatandaşlarımıza evde aşı uygulamamız devam ediyor. Hiçbir şey vatandaşlarımızın sağlığından daha önemli değil. Herkesin gereken hassasiyeti göstererek bu süreçten hep birlikte kurtulmamızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.