ASEM ve KOMEK kayıtları yapılıyor

ASEM ve KOMEK kayıtları yapılıyor
Sarayönü’nde ASEM, Sarayönü KOMEK ve Ladik KOMEK Kurs Merkezlerinde 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başladı.ASEM Sarayönü Şehir Konağı’nda, Sarayönü KOMEK Gençlik Merkezi’nde, Ladik KOMEK ise...

Sarayönü’nde ASEM, Sarayönü KOMEK ve Ladik KOMEK Kurs Merkezlerinde 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başladı.

ASEM Sarayönü Şehir Konağı’nda, Sarayönü KOMEK Gençlik Merkezi’nde, Ladik KOMEK ise Ladik Büyükşehir Hizmet Binası’nda yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. Sarayönü ASEM ve KOMEK Kurs Merkezi sorumluları, ASEM ve KOMEK kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bayanlar ve erkekler için bir halk üniversitesi mahiyetinde çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti.

ASEM'de açılacak kurslar

Sarayönü ASEM’de kayıt kabul eden kurslar şu şekilde: "Kur’an-ı Kerim, Elif Ba, tecvitli okuma, mefruşat, aşçı çırağı, lise mezunları için çocuk gelişimi ve eğitimi programı, iğne oyası, keçe yapımı, nikah şekeri hazırlama, takı tasarımı, cenaze hizmetleri, kuaförlük ve cilt bakımı, okuma yazma, şiş örgü, sağlıklı beslenme, Antep mutfağı, bocuk çiçek yapımı, spor ve yüzme"

Sarayönü KOMEK'te açılacak kurslar

Sarayönü KOMEK’te kayıt kabul eden kurslar şu şekilde: Kur’an-ı Kerim, Elif Ba, tecvitli okuma, arapça A1, İngilizce A1, mefruşat, bağlama eğitimi, ney eğitimi, ahşap boyama, ofis programları, cenaze hizmetleri, iş güvenliği ve iş sağlığı, mantar yetiştiriciliği, çini işlemeci, sürü yönetimi elemanı, küçük-büyük baş hayvan kesimi, emlak danışmanlığı, doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçiliği, bağ budama, yerel yönetimlerde zabıta ve destek hizmetleri, AB hibe fonlarına yönelik proje döngüsü ve yönetimi, sebze fidesi yetiştiriciliği, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde kaynakçı, spor.

Ladik KOMEK'te açılacak kurslar

Ladik KOMEK’te kayıt kabul eden kurslar şu şekilde: Osmanlıcada kolay metinler, Kur'an-ı Kerim, mefruşat, bağlama eğitimi, ney eğitimi, ofis programları, kadın erkek cenaze hizmetleri, iş sağlığı ve güvenliği, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği, mantar yetiştiriciliği, çini işlemeci, sürü yönetimi elemanı, küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesimi, Ladik halı dokuma, okul öncesi eğitimi ve gelişimi, koyun yetiştiriciliği, spor.

Sadece havuz ve fitnes ücretli

Yüzlerce bayanın ASEM’den yararlandığını kaydeden Sarayönü ASEM Kurs Merkerzi sorumlusu Zeliha Ceylan şöyle konuştu: “Kurslarımız ücretsizdir. Sadece havuz ve spor ücretli olacak. Havuz ve spor için cüzi bir miktar yatırması gereken bayanlarımız, 4 ay boyunca herhangi bir süre sınırlaması olmadan bütün imkanlardan faydalanabilecek. İstek, şikayet ve kurs önerileri için bayanlarımız bizi 237 93 36 numaralı telefon vasıtasıyla ulaşarak görüşebilir. Ayrıca 3-6 yaş oyun odamız da kursiyerlerimizin çocukları ile kurs saati boyunca ilgileniyor. Bunun yanı sıra kabul salonumuz, bütün kursiyerlerimize ücretsizdir. Kurslara kayıt olmak isteyenler bizzat ASEM Kurs Merkezimize gelebileceği gibi www.komek.org.tr adresinden de müracaatta bulunabilir.”