ASEM ve KOMEK kayıtları devam ediyor

ASEM ve KOMEK kayıtları devam ediyor
ASEM ve KOMEK Kurs Merkezi’nde 2020 yılı kayıtları devam ediyor. Hafta sonuna kadar sürecek olan kayıtlar 2 Şubat’ta tamamlanacak.Kursiyerler spor ve yüzme dışında kurslardan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Spor ve yüzme için...

ASEM ve KOMEK Kurs Merkezi’nde 2020 yılı kayıtları devam ediyor. Hafta sonuna kadar sürecek olan kayıtlar 2 Şubat’ta tamamlanacak.

Kursiyerler spor ve yüzme dışında kurslardan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Spor ve yüzme için bayanların 90 lira, spor için erkeklerin 50 lira ödemesi gerekecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim ve Sanat Merkezlerine (ASEM), Sarayönü Şehir Konağı’nda yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. Sarayönü ASEM Kurs Merkerzi sorumlusu Zeliha Ceylan, ASEM kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bayanlar için bir halk üniversitesi mahiyetinde çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti.

Yeni kursların Şubat ayında başlayacağını kaydeden Ceylan, yaptığı açıklamada, “ikinci dönemde yine bir çok güzel kurs açacağız. İlk dönem kabul salonumuz çok aktifti. Bunun yanı sıra sosyal etkinliklerimiz de oldu. Kurslarımız ücretsizdir. Sadece havuz ve spor ücretli olacak. Bayanlarımız, 4 ay boyunca herhangi bir süre sınırlaması olmadan bütün imkanlardan faydalanabilecek.”