Asem ve Komek kayıtları başladı

Asem ve Komek kayıtları başladı
Sarayönü'nde Asem, Sarayönü Komek ve Ladik Komek Kurs Merkezlerinde 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıtları başladı. Pazartesi günü (dün) başlayan kayıtlar 23 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.Asem Sarayönü...

Sarayönü'nde Asem, Sarayönü Komek ve Ladik Komek Kurs Merkezlerinde 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıtları başladı. Pazartesi günü (dün) başlayan kayıtlar 23 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek.

Asem Sarayönü Şehir Konağı'nda, Sarayönü Komek, Gençlik Merkezi'nde, Ladik Komek ise Ladik Büyükşehir Hizmet Binası'nda yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. Sarayönü Asem ve Komek Kurs Merkerzi sorumluları, Asem ve Komek kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bayanlar ve erkekler için bir halk üniversitesi mahiyetinde çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti.

Sarayönü Asem'de kayıt kabul eden kurslar şu şekilde: Kur'an-ı Kerim, ailede çocuğa din eğitimi, Antep mutfağı, butik çikolata yapımı, cilt bakımı, çeyiz ürünleri hazırlama, hasta ve yaşlı öz bakımı, dekoratif örtü dikimi, şiş örgü, iğne oyası, takı yapımı, özel gün ve nikah şekeri hazırlama, kaşe yapımı, mis sabun yapımı, bilgisayar, okuma yazma, kreş, step, aerobik, yüzme

Sarayönü Komek'te kayıt kabul eden kurslar şu şekilde: İşaret dili, etkili ve hızlı okuma, Kur'an-ı Kerim, diksiyon, İngilizce, mefruşat, bağlama, ney, afis programları, cenaze hizmetleri, Rusça, çini işlemeci, sürü yönetimi, emlak danışmanlığı, doğalgaz yakıtıyla kalorifer ateşçiliği, hasta ve yaşlı öz bakımı, süt sığırcılığı, ailede din eğitimi.

Ladik Komek'te kayıt kabul eden kurslar şu şekilde: bilgisayar, işaret dili, Kur'an-ı Kerim, İngilizce, mefruşat, kurdele nakışı, iğne oyası, cenaze hizmetleri, tıbbi ve aromatik bitkiler, sürü elemanı, boyacı çinici, Ladik halı dokuma, besi yetiştiriciliği, süt sığırı yetiştiriciliği.

Asem ücretsiz

Yüzlerce bayanın Asem'den yararlandığını kaydeden Sarayönü Asem Kurs Merkerzi sorumlusu Zeliha Ceylan şöyle konuştu: "Bundan önce kabul salonumuz çok aktifti. Bunun yanı sıra sosyal etkinliklerimiz de oldu. Kurslarımız ücretsizdir. Sadece havuz ve spor ücretli olacak. Havuz ve spor için cüzi bir miktar yatırması gereken bayanlarımız, 4 ay boyunca herhangi bir süre sınırlaması olmadan bütün imkanlardan faydalanabilecek. İstek, şikayet ve kurs önerileri için bayanlarımız bizi 237 93 36 numaralı telefon vasıtasıyla ulaşarak görüşebilir. Ayrıca 3-6 yaş oyun odamız da kursiyerlerimizin çocukları ile kurs saati boyunca ilgileniyor. Bunun yanı sıra kabul salonumuz, bütün kursiyerlerimize ücretsizdir. Kurslara kayıt olmak isteyenler bizzat Asem Kurs Merkezimize gelebileceği gibi www.komek.org.tr adresinden de müracaatta bulunabilir."