ASEM telafiye başladı

ASEM telafiye başladı
Sarayönü’nde bulunan Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlamaların kaldırılmasının ardından telafi eğitimlerine başladı.Belirlenen tedbirler çerçevesinde faaliyetlerine devam eden ASEM’de,...

Sarayönü’nde bulunan Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlamaların kaldırılmasının ardından telafi eğitimlerine başladı.

Belirlenen tedbirler çerçevesinde faaliyetlerine devam eden ASEM’de, yüzme ve spor kurslarının yanında mefruşat kurslarında da telafi eğitimleri gerçekleştiriliyor. Tüm kurslarda telafi eğitimi yapılmasına karar verilmesinin ardından kursiyerleri devam etmeyen kurslar ise iptal edildi.

Öte yandan Ladik mahallesinde hizmet veren Komek’te ise halı dokumacılığı, sürü yönetimi, ileri excell, kurban kesimi, yerel yönetimlerde zabıta kurslarının telafi eğitimleri gerçekleştiriliyor.

Çocuklar için yaz dönemlerinde gerçekleştirilen komek yaz okulunun planlamaları ise devam ediyor. Bu yıl yaz okullarının online olarak yapılması düşünülüyor.