Araç muayene süreleri 30 Eylül’e kadar uzatıldı!

Araç muayene süreleri 30 Eylül’e kadar uzatıldı!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından bir kez daha ek süre tanındı. Araç muayene süresi 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında dolan ve muayenelerini 17 Ağustos tarihine kadar yaptıramayan araç sahipleri, 30 Eylül'e kadar muayenelerini...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından bir kez daha ek süre tanındı. Araç muayene süresi 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında dolan ve muayenelerini 17 Ağustos tarihine kadar yaptıramayan araç sahipleri, 30 Eylül'e kadar muayenelerini yaptırabilecek.

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, muayenelerini yaptıramayan araçlara yönelik muayene erteleme sürecinin sadece 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasındaki araçları kapsadığı belirtildi.

Kapsam dışında kalan araçların ertelemeden yararlanamayacağı belirtilirken, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve gecikme cezası ödememeleri adına muayene sürelerini kontrol etmeleri tavsiyesinde bulunuldu.

Bu süre zarfında, istasyonlarda yoğunluk yaşanmaması için vatandaşların muayenelerini son güne bırakmamaları uyarısında bulunulurken, Türkiye genelindeki tüm araç muayene istasyonlarının tam kapasite çalışmaya ve randevu vermeye devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, “Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumaya yönelik olarak, hali hazırda Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen ve tüm istasyonlarımızda uygulanan önlemlere ek olarak Türkiye genelindeki istasyonlarımızda üst düzey tedbirler alınmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Araç Muayene randevusu, “www.tuvturk.com.tr” internet sitesi ve “08502228888” numaralı telefondan ücretsiz bir şekilde alınabiliyor.

bolu escort bayan