Ara transfer sezonu açılıyor

Ara transfer sezonu açılıyor
Bölgesel Amatör Lig'de ilçemizi temsil eden Sarayönü Belediyespor'da gözler ara transfere çevrildi. 3 Ocak Perşembe günü başlayacak olan ara transfer döneminin açılmasının ardından, yönetim ve teknik heyetin transfer hamleleri...

Bölgesel Amatör Lig'de ilçemizi temsil eden Sarayönü Belediyespor'da gözler ara transfere çevrildi. 3 Ocak Perşembe günü başlayacak olan ara transfer döneminin açılmasının ardından, yönetim ve teknik heyetin transfer hamleleri merakla beklenmeye başlandı. Çeşitli mevkilerden 8 oyuncunun ayrıldığı kulüpte, kale, orta saha ve hücuma yönelik transferlerin yapılacağı düşünülüyor. Bazı oyuncularla dirsek temasında olduğu öğrenilen kulübün önümüzdeki günlerde transferlere başlaması bekleniyor.

Yer aldığı grupta bu yıl beklenen performansı gösteremeyen ve kadrosu en kısıtlı takımlardan bir tanesi olan Sarayönü Belediyespor'da transfer ihtiyacı hat safhaya ulaştı. Çok fazla alternatifi olmayan bir kadroyla ligin ilk yarısında mücadele eden yeşil siyahlı temsilcimizde, bazı oyuncuların da takımdan ayrılması ile birlikte kadroda ciddi bir eksiklik oluştu.

Oyunun yükünü sırtlayarak skor üretebilecek, savunma yapacak, orta sahada mücadele edebilecek oyunculardan yoksun olan Sarayönü Belediyespor'un belli mevkilerindeki açıklar dikkat çekiyor. Özellikle takımdan 8 oyuncunun ayrılmasının ardından kadroda ciddi bir açık oluştu. Geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılan Osman Uğurlu, Ferhat Gerger, Akın Taşkın, Eren Özaydemir, Kaleci Altay Kartal, Hasan Can Özkan ve Mustafa Dilek'in ardından, bu oyuncuların yerine henüz oyuncu transfer edilmedi.

Ligin ilk yarısında kalesinde 18 gol gören kaleci Altay Kartal'ın takımdan ayrılmasının ardından ise henüz geride güven verecek bir kaleci bulamayan temsilcimizin, bazı kalecilerle görüşme halinde olduğu bilgisi alındı. Yeşil-siyahlılarda transferin en çok gerekli olduğu mevkiler arasında ise defans ve kanatlar dikkat çekiyor. Sezon başından bu yana en az sıkıntıyı diğer mevkilere göre hücumda gören Sarayönü Belediyespor, sezon sonu hedeflerine ulaşabilmek için takıma katkı sağlayabilecek oyuncuları kadrosuna katması gerekiyor.

Kıran kırana geçmesi beklenen ikinci yarı için orta sahaya ve defansa alternatifli oyuncular alınması gerekiyor. İlk yarıda tecrübeli oyuncu sıkıntısı çeken temsilcimizin, alternatifli bir kadro oluşturması gerekirken, mali gerçekler bazı transferlerin önünü tıkıyor. Mütevazi bir transfer bütçesiyle alabileceği en kaliteli oyuncuları almak isteyen Sarayönü Belediyespor, bir anlamda mütevazi bir kadro ve bütçeyle ligde kalmak istiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2'nci transfer tescil dönemi 3 Ocak 2019 tarihinde başlayarak; 15 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek.