Antalya kampı başladı

Antalya kampı başladı
Sarayönü Belediyespor’un devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında ikinci etap kamp çalışmaları Antalya’da devam ediyor.Antalya Lara’da ikinci etap kamp çalışmalarını yürütecek olan yeşil siyahlılar, kondisyon,...

Sarayönü Belediyespor’un devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında ikinci etap kamp çalışmaları Antalya’da devam ediyor.

Antalya Lara’da ikinci etap kamp çalışmalarını yürütecek olan yeşil siyahlılar, kondisyon, koordinasyon ve strateji ağırlıklı bir çalışma programı ile ikinci devreye hazırlanacak. Sekiz günlük kamp programı çerçevesinde Pazartesi günü başlayan Antalya kampı, önümüzdeki pazartesi günü sona erecek.

Devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında birçok Bölgesel Amatör Lig ekibi Antalya kampında bulunduğu için tercih edilen bu kamp programı çerçevesinde, programın en önemli bölümünü hazırlık maçları oluşturuyor. Devre arası transfer çalışmaları kapsamında uyum sorunu olmaması için bildiği oyuncuları transfer eden Sarayönü Belediyespor, hazırlık maçlarıyla gücünü ölçme fırsatı bulacak.