Ankara Umutcan'a yaramadı

Ankara Umutcan'a yaramadı
Geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor'dan Yeni Altındağ Belediyespor'a transfer olan Umutcan Topalcı, forma giydiği ilk karılaşmada sakatlandı. Ankara temsilcisinin Yozgatspor 1959 ile pazar günü oynadığı karşılaşmada ilk...

Geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor'dan Yeni Altındağ Belediyespor'a transfer olan Umutcan Topalcı, forma giydiği ilk karılaşmada sakatlandı. Ankara temsilcisinin Yozgatspor 1959 ile pazar günü oynadığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Umutcan Topalcı, mücadelenin ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıktı. Yapılan muayenede yan bağlarının koptuğu tespit edilen Umutcan Topalcı, uzun süre sahalarda uzak kalacak.

Talihsiz şekilde sakatlanan eski Sarayönü Belediyesporlu oyuncu, ligin ilk yarısında yakaladığı başarılı performans nedeniyle diğer kulüplerin dikkatini çekmişti. Ara transfer döneminde Yeni Altındağ Belediyespor ile gayri resmi olarak görüşen Umutcan, Akıncılar karşılaşmasında yansıttığı performans düşüklüğü ile akıllarda soru işaretlerine neden olmuştu. Eğirdirspor maçına günler kala takımdan ayrılma isteğini yönetim ve teknik heyete ileten Umutcan, bedeli karşılığında Yeni Altındağ Belediyespor'a gönderilmişti. Sarayönü Belediyespor ile yakaladığı ivme ile Ankara ekibine transfer olan Umutcan'ın ilk maçında sakatlanması oyuncuyu, sevenlerini ve transfer olduğu yeni takımını üzdü. Sarayönü Belediyespor'un başarısına 10 gol ile katkı sağlayan Umutcan'ın bir an önce sahalara dönmesi ümit ediliyor.