Anadolu Kartalı’na bir sponsor daha

Anadolu Kartalı’na bir sponsor daha
Koyuncu Grup ile Konyaspor güçlerini birleştirdi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Toplantı Salonu'nda imzalanan anlaşma sonrası Koyuncu Grup, iki sezon boyunca Kayacık Tesisleri'nin isim sponsoru oldu.Başkan Fatih Özgökçen, Konyaspor'un...

Koyuncu Grup ile Konyaspor güçlerini birleştirdi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Toplantı Salonu'nda imzalanan anlaşma sonrası Koyuncu Grup, iki sezon boyunca Kayacık Tesisleri'nin isim sponsoru oldu.

Başkan Fatih Özgökçen, Konyaspor'un yanında yer alan firmalara teşekkür ederek, “İbrahim Koyuncu Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bu katkılar, şüphesiz Konya'mızı ve Konyaspor'umuzu daha ileri taşıyacaktır” dedi. Koyuncu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu ise “Konyaspor'umuzun her zaman yanında olmaya çalıştık. Bu desteğimizi firmamızın 55. yılında daha ileriye taşıyarak Konyaspor'un ana sponsorlarından biri olmaya karar verdik. Konyaspor'umuzun başarısı için birlik olmak, destek olmak ve her şeyden önce inanmak gerekiyor. Bizim de Konyaspor'umuzun başarıdan başarıya koşacağına inancımız tamdır” dedi.