Anaç koyun keçi desteklemesi askıda

Anaç koyun keçi desteklemesi askıda
Sarayönü’nde 2019 Yılı Tarımsal Desteklemelere İlişkin Resmi Gazetede yayımlanan Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (2019/54) gereği Anaç Koyun Keçi desteklemesi İcmal listesi 10 Şubat 2020 tarihinden itibaren beş...

Sarayönü’nde 2019 Yılı Tarımsal Desteklemelere İlişkin Resmi Gazetede yayımlanan Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (2019/54) gereği Anaç Koyun Keçi desteklemesi İcmal listesi 10 Şubat 2020 tarihinden itibaren beş gün askı, beş gün itiraz süresi ile askıya çıkarıldı.

Destekleme müracaatında bulunan yetiştiricilerin bu süre içerisinde listeleri kontrol etmeleri varsa eksikliklerin düzeltilmesi için dilekçe ile itiraz etmeleri gerekmektedir. Askı döneminde listelere herhangi bir itiraz olmadığında bilgiler doğru kabul edileceğinden ve askı süresi bittikten sonra yapılacak itirazlar kabul edilmeyeceğinden yetiştiricilerin mağdur olmaması için listeleri kontrol etmeleri gerekiyor.

İcmal listesinin kesinleşmesinin ardından yaklaşık 300 çiftçinin 1 milyon liranın üzerinde bir destekten faydalanması bekleniyor.