“Alın terinin hakkını istiyoruz”

“Alın terinin hakkını istiyoruz”
Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, “Bizler hak ve adalet istikametinden ayrılmadan onurlu bir duruşun, erdemli bir yürüyüşün adıyız. Bizler kimseden lütuf istemiyoruz. Ağlık...

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi ve Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, “Bizler hak ve adalet istikametinden ayrılmadan onurlu bir duruşun, erdemli bir yürüyüşün adıyız. Bizler kimseden lütuf istemiyoruz. Ağlık çalışanları akıttığı  alın terinin hakkını istiyoruz” dedi.

Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak bizim mücadelemiz emek mücadelesidir. diyen Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay; “Çalışma hayatında hakkın ve adaletin hâkim olması için çalışıyoruz. Bu davaya, bu hak arama mücadelesine destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için çeyrek asır önce başlatılan onurlu mücadele bugün yüz binlerle ifade ediliyor. Bu rakamlar Memur-Sen’e, Sağlık-Sen’e olan güvenin nişanesidir. Dik durarak, hakkımızı alana kadar, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları çözülene kadar durmayacağız ve yorulmayacağız

Göreve geldiğimiz günden bu yana mücadelemizi sürdürüyoruz. Bekleyen sorunlar var. Bu sorunların mücadelesini hem sahada hem masada veriyoruz. Bununla birlikte sağlık çalışanlarının işin en önünde olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu fedakârlığa karşı bizde sağlık çalışanlarının özlük, sosyal ve ekonomik haklarının geliştirilmesi için çalışıyoruz. İnşallah yaptığımız çalışmalarla yeni kazanımların altına hep birlikte imza atacağız.

Yaşanan sorunların çözülmesi, taleplerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Yetkililer sesimizi duyuncaya kadar, sorunlar çözüme kavuşuncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Onurlu yürüyüşümüze alın terinin hakkını alıncaya kadar devam edeceğiz” dedi.