Ali Söğüt Milliyet'e konu oldu

Ali Söğüt Milliyet'e konu oldu
Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Ladikli Ali Söğüt, İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan akaryakıt istasyonuyla, pazar günü yayınlanan Milliyet gazetesinin sektör ekine konu oldu. Sarayönü'nde de akaryakıt istasyonu bulunan...

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Ladikli Ali Söğüt, İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan akaryakıt istasyonuyla, pazar günü yayınlanan Milliyet gazetesinin sektör ekine konu oldu. Sarayönü'nde de akaryakıt istasyonu bulunan Ali Söğüt, farklı işletme anlayışıyla, sektörde öne çıkıyor.

Avukat olmasına rağmen aradığını farklı sektörlerde bulan Ali Söğüt, kurucu ortağı olduğu Alibabanın Çifliği A.Ş. şirketi ile Sarayönü'nde bulunan akaryakıt istasyonu ile sektöre ilk adımını atmıştı. Geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan akaryakıt istasyonuyla yeniliklere imza atan Ali Söğüt, Sarayönü Belediyespor'a forma sponsoru olmasının yanı sıra yaptığı farklı işlerle adından söz ettirmişti.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da açtığı ikinci akaryakıt istasyonu Opet Adar ile akaryakıt sektörüne getirdiği yeniliklerle adından İstanbul'da da sıkça söz ettirmeye başladı. Tesis hizmetleriyle diğer bayilerden ayrılan bir işletme kuran Ali Söğüt, bu şekilde dikkatleri üzerine çekerek Milliyet gazetesine konu oldu.

İstasyonda her detay incelikle düşünüldü

Misafirlerine maksimum se­viyede hizmet anlayışı taşıyan Opet Adar da, özellikle bayan müşterile­rin alışverişte ve molalarda rahat etmeleri için bü­tün detaylar in­celikle ele alındı. Bayanlara hizmet veren personel de yine bayanlardan oluşturuldu. Pembe kapılı bayan WC lerde bayanlara özel makyaj masası ve askılıklar da bulunuyor.

İstasyonda farklı hizmet olarak beş yıldızlı otellerde bulunan ayakkabı temizleme makinesi var. Ayrıca istasyonda oto yıkama yerlerinin yanı sıra motosikletlilere özel yıkama da 7/24 hizmet vermekte.

Ali Söğüt gazeteye verdiği röportajın bir bölümünde, sektörde yakaladığı farklılığın, yaşam tarzı ve hayatından kaynaklandığını belirterek; "Bizim tüm amacımız gelen kadın/erkek tüm misafirlerimize ihtiyaç ve alışveriş molalarındaki konfor, hijyen ve çeşitliliği maksimum seviyelere taşımak, onları gülümseterek memnun bir şekilde ağırlamak yönünde" şeklinde konuştu.